وبلاگ تخصصی انواع مشاغل طلا : ( از صفر تا صد مشاغل طلا ، از معدن طلا تا طلا فروشی )

وبلاگ تخصصی infogold ( اینفوگلد ) : انواع مشاغل طلا ، آموزش مشاغل طلا ، نکات ریز و فوت و فن‎های طلا سازان و زرگران موفق که به راحتی بازگو نمی‎کنند.

وبلاگ تخصصی انواع مشاغل طلا : ( از صفر تا صد مشاغل طلا ، از معدن طلا تا طلا فروشی )

وبلاگ تخصصی infogold ( اینفوگلد ) : انواع مشاغل طلا ، آموزش مشاغل طلا ، نکات ریز و فوت و فن‎های طلا سازان و زرگران موفق که به راحتی بازگو نمی‎کنند.

گنج پنهان : استخراج طلا از ضایعات الکترونیکی

گنج پنهان : استخراج طلا از ضایعات الکترونیکی


شاید در حال حاضر که این مطلب را می‌خوانید بگویید مگر ضایعات و وسایل الکترونیکی طلا دارد یا اگر هم طلا داشته باشد چه دخلی به ما دارد و استخراج آن کار ما نیست! خب باید بگوییم این فرمایش شما صحیح است و منظورمان این نیست که بدون تجهیزات شروع به کار کنید قطعاً شما باید کارگاهی داشته باشید که بتوانید در آن لوازم مورد نیاز و مخصوص بازیافت را فراهم کنید. شروع یک کسب و کار فقط ملزم به ایده های جدید خیلی از ما دور نیستند فقط کافی است کمی به اطرافمان دقت کنیم تا بتوانیم آنها را پیدا کنیم . در هر چیزی یک موفقیت و یک موقعیت برای رشد نهفته است به شرطی با دقت به آن توجه کنیم .

در ایده ی جدید نوکاران میخواهیم توجه شما را سمتی ببریم که شاید برای شما خیلی شناخته شده نباشد و خیلی عجیب به نظر برسد ، این کار خرید و فروش قطعات سوخته دیجیتالی مانند قطعات سوخته کامپیوتر و گوشی و ... است .


 

 

شاید تا دیروز شما این قطعات را دور می انداختید یا حتی اگر کسی به شما میگفت که آنها را به من بدهید ، شما با خودتان میگفتید حتما آن فرد دیوانه شده است .

اما اگر به شما بگوییم گنجی در قطعات سوخته وجود دارد احتمالا نظرتان عوض میشود .

ریخته گری : تولید انبوه طلا و جواهر

در هر  یک کیلو قطعه الکترونیکی تقریبا 4 تا 8 گرم طلا 24 عیار وجود دارد و این تنها بخشی از مواد متشکله ی آنها است ، همچنین فلزات دیگری مانند سرب و نقره را نیز در آنها میتوان یافت ، پس واقعا دور ریختن آنها کار به صلاحی نیست . فقط نکته‌ی حائز اهمیت این است که باید حواستان باشد چراکه بازیافت غیر اصولی باعث ضرر و زیان‌هایی می‌شود که شاید به این سادگی قابل جبران نباشد که در ادامه بیشتر درمورد آن توضیح می‌دهیم.

خطرات ضایعات الکترونیکی چیست؟

  •     بازیافت ضایعات الکترونیک به روش غیر اصولی می تواند آلودگی های زیست محیطی زیادی تولید کند.
  •     در یک باطری موبایل، کادمیوم – که یک فلز سمی و سرطان زا است – به کار می رود و میزان آن به قدری است که می تواند 600 متر مکعب آب را آلوده سازد.
  •     در بعضی از قطعات الکترونیک مثل بعضی از خازن ها و مقاومت ها، فزلات سنگین و سمی به کار می رود.
  •     در بعضی از قطعات الکترونیکی مخصوصا قطعات قدیمی، جیوه به کار رفته است که آزاد سازی آن می تواند خطرات جدی را متوجه انسان و محیط زیست کند.
  •     در لحیم های موجود در بردهای الکترونیک، سرب به کار می رود.
  •     بسیاری از قطعات کامپیوتری، الکترومگنتیک هستند و اگر به صورت اصولی دفع نشوند، با تشعشعاتی که از خود ساطع می کنند، باعث می شوند به سلامتی انسان آسیب وارد شود. مثل کاری که دستگاههای مایکروویو انجام می دهند و با تولید تشعشعاتی که برای سلامتی انسان خطرناک هستند، غذا را گرم می کنند.

باید چگونه شروع کنیم؟

خیلی از کارگاه ها و کارخانه های فعال در این ضمینه وجود دارند که این قطعات را از شما خریداری میکنند و با ذوب و بازیافت این قطعات سوخته ، طلا و سایر فلز های گران بها را استخراج میکنند که در نهایت طلاها را آب می‌کنند و به صورت طلای اب شده در می‌آورند.

قالکاری : کیمیا گری در قرن 21

البته در گذشته فقط چین خریدار این قطعات بود و پرداختی آنها به شما به دلار بود ، درنتیجه شما میتوانستید درآمد خیلی خوبی از این بازار داشته باشید اما امروزه با فراگیر شدن دانش استخراج طلا و ... از این قطعات سوخته  تقریبا در هر شهری میتوان کارگاه های بازیافت این قطعات را یافت اما هنوز هم میشود از این بازار کسب درآمد داشت .

گام‌های اولیه شروع بازیافت طلا

شما برای شروع اینکار ابتدا باید بازار خریدار خود را پیدا کنید و با شرکت ها و کارگاه هایی که این قطعات را خریداری میکنند وارد مذاکره شوید تا ابتدا قیمتی را که آنها از شما خریداری میکنند به دست بیاورید که بدانید در هنگام خرید این قطعات از مشتری های خود چقدر امکان مانور دادن دارید ، سپس میتوانید به فروشگاه ها و تعمیرگاه ها مراجعه کنید و قیمت رقابتی خودتان را به آنها ارائه دهید و همچنین شما نباید از منازل افراد نیز غافل شوید ، میتوانید با تبلیغات در شبکه های اجتماعی به خرید قطعات الکتریکی سوخته ی افراد بپردازید .

در اینفوگلد بخوانید:
نظرات 4 + ارسال نظر
آزاده شنبه 2 بهمن 1400 ساعت 22:24

سلام مقاله ی خوبی بود یه جور بازیافت طلا ست از توی وسایل الکترونیک نمی دونم میشه شغل اول و آخر قرارش داد یا بهتر همن شغل دو باشه

مهربان جمعه 30 مهر 1400 ساعت 18:54

خیلی جالب بود قطعات الکترونیکی طلا دار البته این کار با بخارات خطر ناک ارتباط دارد و کسانی که این شغل را انتخاب می کنند بهد از مدتی خدای نکرده دچار مشکل ریوی می شوند وهمه درامد خود را باید خرج ریه خو بکنند.

عسل سه‌شنبه 14 مرداد 1399 ساعت 19:14

واقعا در هر قطعه الکترونی 4تا8 گرم طلا خیلی زیاده نمیشه از یک فلز دیگه استفاده کرد پس چرا یک قطعه ی خراب رو مفت میخرن ما هم ساده فکر می کنبم در حقمون لطف کردن و ما را از شر یک وسیله ی خراب نجات دادن

عاشوری پنج‌شنبه 9 مرداد 1399 ساعت 17:18

این بلاگ اشاره به شغلهایی کرده که خیلی به ان فکر نکرده بودم انسان وسوسه می شود همه ی مقاله های شما را بخواند

ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد